Företaget

Svenska / Suomeksi

Hur vi blev vi

Med siktet inställt på framtiden har Ab Woodpack Oy förnyat sin maskinpark och automatiserat stora delar av produktionen. Hallarna på 1250m2 inhyser buntkapare, en automatiserad pall-linje, skivkapare och snickarverkstad. Tidigare fyllde företaget ut sin kapacitet med underleveranser och andra produkter än transportförpackningar men specialiseringen på emballage står idag för 99% av produktionen.

Ab Woodpack Oy grundades år 1991 och har under hela sin existens drivits som familjeföretag. Före den stora uppdateringen av maskinparken kunde det på området jobba över 15 personer under högsäsong. Idag har företaget 5 anställda i produktionen och inom de närmaste åren räknar man med ett antal nyanställningar.

Ab Woodpack Oy ägs idag av bröderna Sture och Mikael Gäddnäs som tog över företaget 2008 och fortsätter att driva det som ett dynamiskt familjeföretag. Sture började på Woodpack som 15 åring år 1986 och Mikael några år senare. Båda två har gått från att i unga år jobba som lönetagare tills att idag äga Woodpack.