Tuotteet

Svenska / Suomeksi

Laatikot

Autamme sinua pitämään lapauksesi että tuotteesi ovat ajoissa perillä on yhtä tärkeätä kuin missä kunnossa ne ovat perillä. Hyvä kuljetuspakkaus on ylivoimaisesti pasar kuljetusvakuutus – ja sen sinä tiedät. Olemme valmistaneet satoja malleja eri käyttötarkoitukseen, einlaisilla lujuuvaatimuksilla ja kaikki kokoja.

Kun mietit kuljetuspakkauksen hankkimista niin pääset helposti alkuun. Pyydä meitä käymään tai lähetä esim. tuotteesi meille pakkausideoineen niin teemme ehdotuksen. Olemme valmistaneet pakkauksia hienomekaanisille mittauslaitteille, puisia alustoja Geneven hiukkaskiihdyttimen osille, taitettavia laatikkoja sinkkiharkoille, keveitä pyörällisiä displaylaatikoita näyttelyosastorakentajille ja pirattuja, asuintalon kokoisia laatikoita.

Kun et halua tuhalta aikaa ja rahaa – ota meihin yhteyttä.

Kaulusket

Taituttuvat lavaukset ovat käteviä varastoida ja suojaavat erinomaiseesti kuljettavasi. Meillä on jatkuvasti lavakauluksia varastossa ja sen vuosi pystymme tarjoamaan kaikkein korkealuokkaisimpia kalluksia erittäin kastunnustehokkaasti. Meiltä saat myös pienemmät erät. Nopea toimitus on meille itsestäänselvyys.

Vie minimaalisesti säilytystilaa – osta suurempia (edullisempia) eriä heti kerralla.

Yksitykset: Tervetuloa meille jos puutarhasi kaipaa laatikkoa istutuksille!

Erikoisalustat

Alustat raskaiden kollien alle niin maa- kuin merikuljetuksiin. Valmistamme sekä one-off linjatuotantoa mittojen mukaan esim. säiliöille, veneille ja koneille. Kuljetusalustat pitävät tuotteen tukevasti paikoillaan, suojaavat iskuja ja kulumista vasten ja helpottavat tavaran sitomista

Valmistamme tuotteen suoraan piirrustuksesta ja voimme CNC jyrsiä alustan tarkasti sopivaksi. Tarvittaessa voimme asentaa myös vaimentimia ja tehdä katteen tarvittaessa.

Ota yhteyttä niin mietimme sinun tuotettasai ja logistiikkaa.

Kuljetuslaatikot voidaan varustaa kääntyvillä ovilla, vuorauksella, pörillä, kahvoilla jne. – toivomukasiesi mukaisesti.

Lavat

Automattisessa lava-linjassa valmistuvat myös suuret määrät pienellä varoitusajalla. Kerro meille lavasi koko mitä se tulee kestää ja vaikka kuinka korkean pinon haluat niin se järjestetään suoraan liukuhihnalta.

Jos et tarvitset esim. leimattuja EUR kertakäyttölavoja standardimitassa voimme myös räätälöidä lavasi omiin mittoihisi. Kun sinulla on keveitä, aihtaissakin tiloissa kulkevaa tavaraa niin kannattaa säästää materiaalikuluja. Mikäli lavasi ei tarviste kestää vuodesta toiseen voimme tehdä karvalakkimalli joka säästää rahaa. Voimme myös varustaa lavasi muotoalustoilla, kauluksilla ja laatikoilla joita voidaan asentaa uuteen tai jälkiasentaa vanhaan lavaan.