Warning: copy(/home/woodpack_ftp/www/wp-content/wflogs//GeoLite2-Country.mmdb): failed to open stream: No such file or directory in /home/woodpack_ftp/www/wp-content/plugins/wordfence/lib/wordfenceClass.php on line 1743
Laatikot, kaulukset, erikoisalustat ja lavat puusta Woodpackilta | Woodpack

Tuotteet

Laatikot
Autamme sinua pitämään lupauksesi että tuotteesi ovat ajoissa perillä on yhtä tärkeätä kuin missä kunnossa ne ovat perillä. Hyvä kuljetuspakkaus on ylivoimaisesti paras kuljetusvakuutus – ja sen sinä tiedät. Olemme valmistaneet satoja malleja eri käyttötarkoitukseen, einlaisilla lujuusvaatimuksilla ja kaikkia kokoja.

Kun mietit kuljetuspakkauksen hankkimista niin pääset helposti alkuun. Pyydä meitä käymään tai lähetä esim. tuotteesi meille pakkausideoineen niin teemme ehdotuksen. Olemme valmistaneet pakkauksia hienomekaanisille mittauslaitteille, puisia alustoja Geneven hiukkaskiihdyttimen osille, taitettavia laatikkoja sinkkiharkoille, keveitä pyörällisiä displaylaatikoita näyttelyosastorakentajille ja piirattuja, asuintalon kokoisia laatikoita.

Kun et halua tuhlata aikaa ja rahaa – ota meihin yhteyttä

Kaulukset
Taittuvat lavakaulukset ovat käteviä varastoida ja suojaavat erinomaisesti kuljetettavasi. Meillä on jatkuvasti lavakauluksia varastossa ja sen vuoksi pystymme tarjoamaan kaikkein korkealuokkaisimpia kauluksia erittäin kustannustehokkaasti. Meiltä saat myös pienemmät erät. Nopea toimitus on meille itsestäänselvyys.

Vie minimaalisesti säilytystilaa – osta suurempia (edullisempia) eriä heti kerralla.

Yksityiset: Tervetuloa meille jos puutarhasi kaipaa laatikkoa istutuksille!

Erikoisalustat
Alustat raskaiden kollien alle niin maa- kuin merikuljetuksiin. Valmistamme sekä one-off ja linjatuotantoa mittojen mukaan esim. säiliöille, veneille ja koneille. Kuljetusalustat pitävät tuotteen tukevasti paikoillaan, suojaavat iskuja ja kulumista vasten ja helpottavat tavaran sitomista.

Valmistamme tuotteen suoraan piirrustuksesta ja voimme CNC jyrsiä alustan tarkasti sopivaksi. Tarvittaessa voimme asentaa myös vaimentimia ja tehdä katteen tarvittaessa.

Ota yhteyttä niin mietimme sinun tuotettasi ja logistiikkaa.

Kuljetuslaatikot voidaan varustaa kääntyvillä ovilla, vuorauksella, pörillä, kahvoilla jne. – toivomuksiesi mukaisesti

Lavat
Automattisessa lava-linjassa valmistuvat myös suuret määrät pienellä varoitusajalla. Kerro meille lavasi koko, mitä se tulee kestää ja vaikka kuinka korkean pinon haluat niin se järjestetään suoraan liukuhihnalta.

Jos et tarvitset esim. leimattuja EUR kertakäyttölavoja standardimitassa voimme myös räätälöidä lavasi omiin mittoihisi. Kun sinulla on keveitä, aihtaissakin tiloissa kulkevaa tavaraa niin kannattaa säästää materiaalikuluja. Mikäli lavasi ei tarvitse kestää vuodesta toiseen voimme tehdä karvalakkimallin joka säästää rahaa. Voimme myös varustaa lavasi muotoalustoilla, kauluksilla ja laatikoilla joita voidaan asentaa uuteen tai jälkiasentaa vanhaan lavaan.

Erikoismittaiset
Nostosuojat
Sarjatuotanto
Kulmahiottu